Despre mine

Fotografia mea
Cluj, Cluj, Romania
In anul 2008 , am absolvit primul meu curs de desen cu emisfera dreapta. Apoi am mers mai departe si am cochetat cu penelul. Acesta a fost momentul in care am simtit ca am ajuns "ACASA". Linistea a inceput sa se astearna in inima mea, si CREATORUL si-a facut auzita vocea.Cu fiecare tusa ma apropiam tot mai mult de tacere.Fiecare trasatura de penel, facea sa-mi creasca aripi de inger, ce ma purtau catre strafundurile subconstientului Am gasit acolo ascunse culorile si le-am asternut pe panza. Imagini incredibile se nasteau, timpul statea in loc . A venit momentul sa inteleg: am tacut, DUMNEZEU a inceput sa vorbeasca prin mine. Asta imi doresc sa transmit mai departe. Sa ii ajut si pe altii sa-si gaseasca vocea interioara, vocea care le vorbeste despre adancimile fiintei, despre linistea care te face sa-ti curga lacrimile. Daca voi reusi sa fac asta, voi considera ca nu am trecut nevazuta prin aceasta lume. Iudita

miercuri, 22 iunie 2011

Date cursuri si locatii......






Date seminarii: Cluj 7-10 iulie, Biblioteca Judeteana Ocavian Goga
                             11-14 august, Biblioteca Judeteana Octavian
                            15-18 septembrie, Biblioteca Judeteana Octavin Goaga

                     Bucuresti:
                                        24-28 august,   la Centrul Holistic Soma
                                       22-25 septembrie  , la Centrul Holistic Soma
                                               http://www.holisticsoma.ro/

                     Brasov:    29septembrie-2 octombrie , locatia se anunta ulterior

        Pt informatii suplimentare  sunati  la 0744616651

Urmatorul eveniment la Cluj

                                        Ia-ti creionul tau si umbla!
 
                         Workshop de desen cu emisfera dreapta 07-10  iulie  2011. Cluj

Emisfera noastra stanga functioneaza la o capacitate de 4000 de biti, iar cea dreapta la 11 milioane de biti. Scopul principal al atelierului este sa-ti exploatezi posibilitatile emisferei cerebrale drepte, posibilitati care sunt limitate de lumea noastra rationala si de educatia primita in scoala , sa-ti  descoperi si sa-ti traiesti creativitatea, intuitia, puterea creativa . Prin toate acestea vei reusi sa-ti imbunatatesti ,  diferite domenii ale vietii tale. In acelasi timp  desenul ne ajuta la reducerea stressului, la dizolvarea temerilor, la reasezarea stimei de sine si nu in ultimul rand in cresterea increderii in propriile forte.

In a patra zi de workshop o sa ajungi la performanta de a-ti  desena autoportretul, vei fi uimit de creativitatea care sta ascunsa in interiorul tau.

              Permite-ti patru zile de "spa mental'.
 
Impresii participanti:
  •  Am petrecut 4 zile minunate.... Nu-mi imaginam ca 8 ore pot trece asa de repede si intr-un mod atat de placut!
    In cateva cuvinte, as putea sa definesc cursul:relaxare, bucurie, descoperire, muzica frumoasa, arome placute, copilarie....
      Iudita ne-a invatat sa vedem, sa desenam, si nu in ultimul rand sa ne descoperim.
      Multumesc din suflet pentru tot si sper sa ne mai vedem.  Simona Onciu
  • Iar in privinta asteptarilor, eu am declarat ca astept o minune, astept sa se deschida o "poarta  spre o alta lume".Pot sa spun acum ca minunea s-a produs.Si nu este vorba de faptul ca am invatat sa desenez, ci de starile pe care le-am trait desenand, de ceea ce am descoperit in interiorul meu.Acesta nu este numai un seminar de desen, este un seminar de dezvoltare personala si de autodescoperire. (Sanda Sicoe)
  •  "nu iti imaginezi ce bine ma simt! ma simt puternica, ma simt in stare sa mut muntii din loc. ma simt frumoasa si ma iubesc enorm! mi s-au limpezit unele chestii in minte! feel so good!!"
    cuvintele nu pot exprima ceea ce simt acum! iti multumesc pentru aceasta experienta minunata!
              Felis.

Mai multe informatii:
 http://www.desencuemisferadreapta.ro/                                    http://cursdedesen.blogspot.com/
Instructor workshop: Iudita Pelea: http://iuditart.daportfolio.com/
Program workshop:
 Joi,        07.07.2011 orele 9.00-17,00
                                Vineri,     08.07.2011 orele 9,00-17,00
                                Sambata  09.07.2011  orele 09.00- 17.00
                                Duminica  10.07.2011  orele 09.00-17.00

Loc desfasurare workshop: BIBLIOTECA JUDETEANA OCTAVIAN GOGA, CLUJ
   Calea Dorobantilor nr 104
Cost workshop :400 ron

 Informatii tel 0744616651

luni, 20 iunie 2011

A fost la Bucuresti...

Multumesc din inima celor care mi-au acordat increderea lor si  au mers alaturi de mine pe acest drum al descoperirii de sine ,  celor care mi-au incredintat un crampei din sufletul lor in aceste  4 zile minunate .Cu fiecare pas pe care il fac alaturi de voi , ma apropiu tot mai mult de intelegerea sufletului uman... de complexitatea acestui "monument" numit OM...










  Diana, Emo, Carol, Leonard, Adrian, Profira, Svetlana, Crisitina.. va multumesc ,  sunteti extraordinari...

luni, 6 iunie 2011

In direct la tvr 3, invitata de Irina Gaspar

Curs demn de cartea recordurilor, cu un singur cursant...

Cel ma "tare" curs "ever"..... Cu un singur cursant, adica scuze, cursanta.. Dar a fost super......... M-am intors aseara in lumea "reala" si ma adaptez cam greu.. A fost o experienta frumoasa, aceasta impartasire de la suflet la suflet, o apropiere calda. Am muncit dimineata, faceam plimbari interminabile dupa masa, gustam natura, vorbeam cu copacii.. Am legat o prietenie trainica cu o fiinta frumoasa, am rezonat pe aceeasi frecventa. Ne-am dat seama ca iubim aceleasi lucruri, ca iubim libertatea spiritului, ca iubim natura, copacii, cainii,ca iubim de fapt Universul in totalitatea lui.Iubim greselile facute de-a lungul vietii pentru  ca ne-au invatat lucruri importante despre viata si despre noi...Si inainte de final am primit cadou si un curcubeu. Nu pot decat sa-ti multumesc Sorina.... Sper sa ne revedem curand. 
    Cateva randuri si de la Sorina:
      "Multumesc Iudita ,a fost si continua sa fie o experienta unica,inca nu m-am dezmeticit sa realizez ca eu pot desena , hahaha,magia pluteste incontinuu in acele momente de tacere nobila a mintii,apropierea-contopirea cu Divinul,oprirea timpului si bucuria si fericirea nemarginita pe care am simtit-o in acele zile si sigur o voi simti de acum incolo,iti multumesc ca existi . .te iubesc"