Despre mine

Fotografia mea
Cluj, Cluj, Romania
In anul 2008 , am absolvit primul meu curs de desen cu emisfera dreapta. Apoi am mers mai departe si am cochetat cu penelul. Acesta a fost momentul in care am simtit ca am ajuns "ACASA". Linistea a inceput sa se astearna in inima mea, si CREATORUL si-a facut auzita vocea.Cu fiecare tusa ma apropiam tot mai mult de tacere.Fiecare trasatura de penel, facea sa-mi creasca aripi de inger, ce ma purtau catre strafundurile subconstientului Am gasit acolo ascunse culorile si le-am asternut pe panza. Imagini incredibile se nasteau, timpul statea in loc . A venit momentul sa inteleg: am tacut, DUMNEZEU a inceput sa vorbeasca prin mine. Asta imi doresc sa transmit mai departe. Sa ii ajut si pe altii sa-si gaseasca vocea interioara, vocea care le vorbeste despre adancimile fiintei, despre linistea care te face sa-ti curga lacrimile. Daca voi reusi sa fac asta, voi considera ca nu am trecut nevazuta prin aceasta lume. Iudita

luni, 27 mai 2013

Program cursuri iulie-decembrie



Bucuresti-  25-28  iulie
                  22-25 august
                  19-22 septembrie
                  31 octombrie- 3 noiembrie
                  12-15 decembrie
       1-4 august curs de pictura 
       7-10 noiembrie curs de pictura
 In perioada fiecarui curs in zilele de vineri de la ora 16,30 va avea loc atelier de pictat mandale pe sticla si sambata la aceasi ora " Schimba-ti scrisul , schimba-ti viata"
  Locatia cursului este la Centrul Holistic Soma
 www.holisticsoma.ro
 Costul cursului in Bucuresti este 550 ron, mandale 110 ron, atelier scris 60 ron.

Cluj       15-18 august
             17-20  octombrie
             21-24  noiembrie

 Locatia este Atelier Evrica, calea Dorobantilor nr 21, mansarda.
 Costul in Cluj este 500 ron.

 Brasov 12-15  septembrie
              13- Atelier pictura mandale pe sticla
              14- Atelier Schimba-ti scrisul, schimba-ti viata.
             28 noiembrie- 1 decembrie
 Locatia este sediul Asociatiei Novum, str Cuza Voda, nr 48. La fel ca la Bucresti, vineri atelier mandale, sambata curs de scriere transfiguratoare.
 Costul in Brasov este de 450 ron.

  Bran tabara creatie-    11-14 iulie
                                     5-8 decembrie
 Locatie Pensiunea Aron, cost 500 ron ( pretul nu contine cheltuielile cu cazarea)

 Iasi - locatia se va anunta ulterior
     
         
La cerere se pot organiza cursuri si in alte locatii, in cazul in care exista grup de minim 10 persoane.

Pentru inscrierea la curs, se achita o taxa de 100 de roni in contul RO81INGB 0000 9999 0103 2018, ING Turda, titular cont Pelea Iudita. Inscrierea devine efectiva in momentul achitarii taxei. In caz de renuntare cu mai putin de o saptamana inainte de data cursului taxa se reporteaza pentru alt curs, nu se restituie.
         

joi, 23 mai 2013



„Am învăţat că Scrisul ca şi vorbitul Poate linişti durerile sufleteşti"     Octavian Paler   

Eu am mai învăţat ceva. Că scrisul de mâna îţi poate schimba viaţa. Ştiu că e incredibil cea ce zic dar e un adevăr pe care l-am experimentat eu şi încă multe persoane. Căutând de-a lungul timpului metode de liniştire a minţii, metode care să te facă să auzi liniştea dintre gânduri, am intuit că scrisul, asemeni desenului poate să facă acest lucru. Mai mult, el poate fi un instrument profund de schimbare, de transcedere a egoului , de accesare a Sinelui nostru Divin. Pacea sufletului o găseşti în liniştea dintre gânduri dar ea e ascunsă şi în pauza dintre cuvintele scrise.  Cuvântul este literă şi litera este linie ce oglindeşte sufletul celui care o trasează. Iar în mâna ce trasează linia stă ascunsă intenţia sufletului. . În modul în care ții stiloul se ascunde eleganța, ce transformă suprafața plană a hârtiei într-un instrument al transformării. E cea mai simplă lecție a răbdării, ce deschide ușa către eliberare. Ai nevoie doar de un stilou, hârtie şi determinare să scrii 40 de zile pentru că 40 e cifra schimbării în toate tradiţiile ezoterice. Dacă simţi o nevoie de schimbare, dacă simţi că viaţa te duce pe o cărare care nu-ţi mai este familiară vino alături de mine să-ţi explic ce ai de făcut.            
 Iudita Pelea
Data: 28 MAI intre orele 18:30 - 20:30Locatia: Hotel BEYFIN, P-ta Avram Iancu nr. 3

La sfarsitul intalnirii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE, atat cat considera ca a valorat informatia pentru ei si in felul acesta contribuind la sustinerea activitatilor ASOCIATIEI SCHIMBARE POZITIVA.

miercuri, 8 mai 2013



  

                 Schimbă-ţi scrisul, schimbă-ţi viaţa!
                                      - atelier de scriere  transfiguratoare

„Am învăţat că
Scrisul ca şi vorbitul
Poate linişti durerile sufleteşti”
               Octavian Paler

Eu am mai învăţat ceva. Că scrisul de mâna îţi poate schimba viaţa. Ştiu că e incredibil cea ce zic dar e un adevăr pe care l-am experimentat eu şi încă multe persoane. Căutând de-a lungul timpului metode de liniştire a minţii, metode care să te facă să auzi liniştea dintre gânduri, am intuit că scrisul, asemeni desenului poate să facă acest lucru. Mai mult, el poate fi un instrument profund de schimbare, de transcedere a egoului , de accesare a Sinelui nostru Divin.
Pacea sufletului o găseşti în liniştea dintre gânduri dar ea e ascunsă şi în pauza dintre cuvintele scrise.  Cuvântul este literă şi litera este linie ce oglindeşte sufletul celui care o trasează. Iar în mâna ce trasează linia stă ascunsă intenţia sufletului. . În modul în care ții stiloul se ascunde eleganța, ce transformă suprafața plană a hârtiei într-un instrument al transformării. E cea mai simplă lecție a răbdării, ce deschide ușa către eliberare.
Ai nevoie doar de un stilou, hârtie şi determinare să scrii 40 de zile pentru că 40 e cifra schimbării în toate tradiţiile ezoterice. Dacă simţi o nevoie de schimbare, dacă simţi că viaţa te duce pe o cărare care nu-ţi mai este familiară vino alături de mine la un atelier de 3 ore unde am să-ţi explic ce ai de făcut.


 Data: 18.05.2013 Bucuresti
          23.05.2103 Cluj
 Locatie; Bucuresti , Centrul Holistic Soma, str Anton Pan nr 17 b
              Cluj, Atelier Evrica calea Dorobantilor nr 21, mansarda
 Ora 16;30 Bucuresti
         17:00 Cluj
 Ce sa aduci:  un stilou
 Cost atelier 60 lei
 Cost mapa pentru exercitiu 125 lei
 Informatii suplimentare mail gala19452000@yahoo.com
      tel: 0744616651 Judit