Despre mine

Fotografia mea
Cluj, Cluj, Romania
In anul 2008 , am absolvit primul meu curs de desen cu emisfera dreapta. Apoi am mers mai departe si am cochetat cu penelul. Acesta a fost momentul in care am simtit ca am ajuns "ACASA". Linistea a inceput sa se astearna in inima mea, si CREATORUL si-a facut auzita vocea.Cu fiecare tusa ma apropiam tot mai mult de tacere.Fiecare trasatura de penel, facea sa-mi creasca aripi de inger, ce ma purtau catre strafundurile subconstientului Am gasit acolo ascunse culorile si le-am asternut pe panza. Imagini incredibile se nasteau, timpul statea in loc . A venit momentul sa inteleg: am tacut, DUMNEZEU a inceput sa vorbeasca prin mine. Asta imi doresc sa transmit mai departe. Sa ii ajut si pe altii sa-si gaseasca vocea interioara, vocea care le vorbeste despre adancimile fiintei, despre linistea care te face sa-ti curga lacrimile. Daca voi reusi sa fac asta, voi considera ca nu am trecut nevazuta prin aceasta lume. Iudita

luni, 12 septembrie 2011

A fost la Bran
Am ajuns de putin timp acasa. Incerc sa ma ancorez in lumea reala. Imi vine destul de greu.. Parca plutesc undeva intre cer si pamant, intre liniute, creioane, hasuri... Au fost pentru mine zile de vis....  Am cunoscut oameni minunati, suflete deosebite. A fost ca o petrecere de familie , o familie care s-a reunit dupa multa vreme......  si a sarbatorit reintalnirea . Sunt recunoscatoare ca v-am cunoscut, sunt recunoscatoare ca mi-ati dat voie sa arunc o privire in adancul sufletului vostru, sunt recunoscatoare ca m-ati lasat sa asist la regasirea copilului din voi.Va  multumesc din inima : Greta, Ovidiu, Sabina, Elena, Adina, Tudor, Mihaela, Jenci, Eni, Ionica, Nenea Gheorghe, Claudia, Ovidiu, Edit.
      Cat despre pensiunea Aron... un loc simplu ,  plin de pace si ospitalier unde simti profunzimea faptului ca omul sfinteste locul. Multumesc Adina si Sandu. Sunt sigura ca am sa revin la voi si promit ca am sa port cheia la gat..
               Va imbratisez pe toti
                                Iudita

  ps.salutari lui Gruia si Mitzu..

                   

Un comentariu:

  1. Multumim Iudita pentru ca te-ai apucat aum doi ani de acest curs si ca ai venit saptamana trecuta sa ne impartasest si noua aceasta experienta minunata si fascinanta!

    Astept sa ne revedem la Brasov!

    RăspundețiȘtergere