Despre mine

Fotografia mea
Cluj, Cluj, Romania
In anul 2008 , am absolvit primul meu curs de desen cu emisfera dreapta. Apoi am mers mai departe si am cochetat cu penelul. Acesta a fost momentul in care am simtit ca am ajuns "ACASA". Linistea a inceput sa se astearna in inima mea, si CREATORUL si-a facut auzita vocea.Cu fiecare tusa ma apropiam tot mai mult de tacere.Fiecare trasatura de penel, facea sa-mi creasca aripi de inger, ce ma purtau catre strafundurile subconstientului Am gasit acolo ascunse culorile si le-am asternut pe panza. Imagini incredibile se nasteau, timpul statea in loc . A venit momentul sa inteleg: am tacut, DUMNEZEU a inceput sa vorbeasca prin mine. Asta imi doresc sa transmit mai departe. Sa ii ajut si pe altii sa-si gaseasca vocea interioara, vocea care le vorbeste despre adancimile fiintei, despre linistea care te face sa-ti curga lacrimile. Daca voi reusi sa fac asta, voi considera ca nu am trecut nevazuta prin aceasta lume. Iudita

marți, 8 noiembrie 2011

Brasov , noiembrie...Doresc sa incep prin a ii multumi Cristinei ,ca a facut posibila  aceasta intalnire cu niste suflete minunate.
A fost la Brasov o noua intalnire cu miracolul creatiei. Oameni  minunati ,cu mult  talent, paleta de varsta de la 12 la 74 de ani. Aceasta paleta larga m-a ajutat sa inteleg, ca sufletul este vesnic tanar, iar  cautarea "drumului catre casa", nu este legata de varsta noastra biologica. Poti sa fii tanar si la 80 de ani, dar, din pacate poti fi batran si la 20 de ani. Totul depinde de atitudinea pe care o ai  fata de viata, de realitatea pe care o proiectezi   in afara ta. Iar aceasta realitate, tine de bogatia ta interioara, de deschiderea pe care o are inima ta.
Liliana, Neia, Gina, Denisa, Horatiu, Radu, Betty, Stefi, voi toti sunteti oameni foarte bogati..Sufletele voastre emana  o lumina, care ii face mai bogati pe cei ce va inconjoara. Sa va  pastrati inocenta de care ati dat dovada asternand liniute. Va admir si va iubesc Sper ca intr-o zi ne revedem.


Horatiu


Neia
Radu

Liliana

Gina

Denisa


Stefi
Betty
Vreau sa-i multumesc in mod special si la Rares ,ca a desenat alaturi de noi si mi-a demonstrat : copiii "stiu"  anumite lucruri, pe care noi adultii sunteti nevoiti sa le invatam.
Rares

Doresc sa multumesc si celor de la pensiunea Brasovu Vechi pentru amabilitatea cu care ne-au primit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu