Despre mine

Fotografia mea
Cluj, Cluj, Romania
In anul 2008 , am absolvit primul meu curs de desen cu emisfera dreapta. Apoi am mers mai departe si am cochetat cu penelul. Acesta a fost momentul in care am simtit ca am ajuns "ACASA". Linistea a inceput sa se astearna in inima mea, si CREATORUL si-a facut auzita vocea.Cu fiecare tusa ma apropiam tot mai mult de tacere.Fiecare trasatura de penel, facea sa-mi creasca aripi de inger, ce ma purtau catre strafundurile subconstientului Am gasit acolo ascunse culorile si le-am asternut pe panza. Imagini incredibile se nasteau, timpul statea in loc . A venit momentul sa inteleg: am tacut, DUMNEZEU a inceput sa vorbeasca prin mine. Asta imi doresc sa transmit mai departe. Sa ii ajut si pe altii sa-si gaseasca vocea interioara, vocea care le vorbeste despre adancimile fiintei, despre linistea care te face sa-ti curga lacrimile. Daca voi reusi sa fac asta, voi considera ca nu am trecut nevazuta prin aceasta lume. Iudita

marți, 7 februarie 2012

Atelier pictura mandale pe sticla Bucuresti

                 

 Cuvantul mandala inseamna cerc in sanskrita si se refera la simboluri, desenate, schitate sau pictate intr-o forma circulara,  modele geometrice de rezonanta care creaza o punte de legatura intre lumile vazute si nevazute. . Mandala este o unealtă care poate ajuta omul să se racordeze mai bine la o anumită energie, prin intermediul desenarii si contemplării ei. Există un anumit efect pe care formele le pot avea asupra sufletului şi minţii, de asemenea, există un efect pe care îl au şi culorile.

Prin desenarea mandalelor , trecem atentia dinspre exterior catre lumea noastra interioara.Tiparele noastre mentale se reflecta in formele specifice si structurile care iau nastere in interiorul cercului. Emotiile noastre sunt oglindite de culorile utilizate.
Mandalele pe care urmeaza sa le desenam se bazeaza pe matematica Sirului lui Fibonacci. Aceste mandalele, bazate pe sirul lui Fibonnaci, alcatuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul luminii, functionand ca transmitatori de informatie. Ele reprezinta modele, de rezonanta care creaza o punte intre noi, planurile dimensionale mai inalte si matricea originara. Ele fac apel la memoria noastra si restabilesc planul divin al iubirii si luminii.

          Calcularea , desenarea si colorarea mandalelor uneste cele doua emisfere cerebrale, precum si cele trei nivele ale constintei.         Prin crearea legaturii intre cele trei nivele de constiinta , reusim sa identificam anumite blocaje de gandire si emotionale. Aceste blocaje sunt aduse la nivel constient  se forma in iubire si se sublimeaza.
  Atelierul va avea loc la Centrul Holistic Soma, in data de 29 februarie intre orele 16-21.
  Pretul 100 lei. In acest pret este inclus suportul pentru calcularea mandalei, vopsele pentru sticla, pasta de contur, sticla. E nevoie sa aduceti o pensula nr 2 din par natural.
Inscrierea se face la umarul de telefon 0744616651, prin trimiterea unui sms cu textul :mandale Bucuresti 29 februarie si numele, sau pe adresa de mail gala19452000@yahoo.com.Locurile sunt limitate.


         Va astept cu drag la o dupa-amiaza de "spa mental"

Un comentariu:

  1. Multumesc din inima pentru experienta de la cursul de mandale- Cluj 16 martie- o experienta inedita. Astept cu nerabdare sa repet experienta...

    RăspundețiȘtergere