Despre mine

Fotografia mea
Cluj, Cluj, Romania
In anul 2008 , am absolvit primul meu curs de desen cu emisfera dreapta. Apoi am mers mai departe si am cochetat cu penelul. Acesta a fost momentul in care am simtit ca am ajuns "ACASA". Linistea a inceput sa se astearna in inima mea, si CREATORUL si-a facut auzita vocea.Cu fiecare tusa ma apropiam tot mai mult de tacere.Fiecare trasatura de penel, facea sa-mi creasca aripi de inger, ce ma purtau catre strafundurile subconstientului Am gasit acolo ascunse culorile si le-am asternut pe panza. Imagini incredibile se nasteau, timpul statea in loc . A venit momentul sa inteleg: am tacut, DUMNEZEU a inceput sa vorbeasca prin mine. Asta imi doresc sa transmit mai departe. Sa ii ajut si pe altii sa-si gaseasca vocea interioara, vocea care le vorbeste despre adancimile fiintei, despre linistea care te face sa-ti curga lacrimile. Daca voi reusi sa fac asta, voi considera ca nu am trecut nevazuta prin aceasta lume. Iudita

luni, 9 iulie 2012

Am reusit!!!!!!



            Victorie!!!!!!!
       
 Am pictat si am desenat in tabara. Inconjurata de oameni minunati, cu suflete imense, inimi deschise debordand de creativitate. Ma uit la poze si ma minunez de miracolul care s-a petrecut acolo .Culorile se asterneau pe carton, sticla panza, dand nastere la perle ale sufletului. La inceput   mai timid, apoi curajul si-a facut loc, asternand   liniste in suflete, facand loc imaginilor ce curgeau  din penelul fiecaruia. Va multumesc dragii mei: Adina, Sanda, Irina, Dana, Diana, Ovidiu, Felicia, Petru, Mihnea, Georgeta, Rucsandra, Ana-Maria, Monica, Dana, Gina, Rodica, Cornelia, Ati pus umarul la zidirea sufletului meu si pentru asta va sunt profund recunoscatoare.Va iubesc!
















Un comentariu:

  1. Iudita nu pot sa-ti multumesc suficient pentru ce-ai facut cu noi sau din noi :). Nu prea ma prindeam ce-i cu mandalele astea ... pana aseara cand m-am holbat la mandala mea desi nu mai puteam de somn. Mama s-a uitat la fel la portret... si la inger si tot zicea ca stie, pricepe ca se poate cu toate astea nu-i vine sa creada. Multumesc si va iubeeesc pe tootii!

    RăspundețiȘtergere