Despre mine

Fotografia mea
Cluj, Cluj, Romania
In anul 2008 , am absolvit primul meu curs de desen cu emisfera dreapta. Apoi am mers mai departe si am cochetat cu penelul. Acesta a fost momentul in care am simtit ca am ajuns "ACASA". Linistea a inceput sa se astearna in inima mea, si CREATORUL si-a facut auzita vocea.Cu fiecare tusa ma apropiam tot mai mult de tacere.Fiecare trasatura de penel, facea sa-mi creasca aripi de inger, ce ma purtau catre strafundurile subconstientului Am gasit acolo ascunse culorile si le-am asternut pe panza. Imagini incredibile se nasteau, timpul statea in loc . A venit momentul sa inteleg: am tacut, DUMNEZEU a inceput sa vorbeasca prin mine. Asta imi doresc sa transmit mai departe. Sa ii ajut si pe altii sa-si gaseasca vocea interioara, vocea care le vorbeste despre adancimile fiintei, despre linistea care te face sa-ti curga lacrimile. Daca voi reusi sa fac asta, voi considera ca nu am trecut nevazuta prin aceasta lume. Iudita

vineri, 4 aprilie 2014

Expozitia cursantilor la Bucuresti intre 17-20 iulie 2014          In data de 17-20 iulie 2014 va avea loc expozitia cursantilor care au absolvit cursul de desen si pictura in decursul celor 3 ani care au trecut de la data primului curs.  Expozitia o voi organiza in Bucuresti, sub patronajul Centrului Holistic Soma.
         Pe aceasta cale adresez celor care vor sa participe in cadrul acestei expozitii sa pregateasca intre 2 si 5 lucrari pe care sa le fotografieze si sa mi le trimita pe mail, sa aleg dintre ele acelea care vor fi expuse. Lucrarile pot fi lucrari de grafica ( desen in creion, pastel sau carbune), icoana pe sticla, pictura in ulei, acril sau mandale pe sticla. Lucrarile alese spre expunere vor fi inramate. Persoanele din provincie care doresc sa expuna, daca nu au posibilitatea deplasarii la Bucuresti vor putea sa trimita lucrarile cu curier rapid la sediul asociatiei Holistic Soma. Cheltuielile privind transportul vor fi suportate de expozant.
        Locatia expozitiei inca nu este stabilita. Cheltuielile privind chiria salii vor fi impartite in mod egal la numarul de participanti.
        Lucrarile expuse vor putea fi vandute la pretul stabilit de executantul lucrarii.
        Astept cu drag pozele cu lucrarile voastre pe adresa de mail iudita.pelea@yahoo.com


ps. Intre  1- 4 mai  va avea loc tabara de pictura la Bran, in cadrul careia aveti posibilitatea sa pregatiti lucrari pentru aceasta expozitie.


                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu