Despre mine

Fotografia mea
Cluj, Cluj, Romania
In anul 2008 , am absolvit primul meu curs de desen cu emisfera dreapta. Apoi am mers mai departe si am cochetat cu penelul. Acesta a fost momentul in care am simtit ca am ajuns "ACASA". Linistea a inceput sa se astearna in inima mea, si CREATORUL si-a facut auzita vocea.Cu fiecare tusa ma apropiam tot mai mult de tacere.Fiecare trasatura de penel, facea sa-mi creasca aripi de inger, ce ma purtau catre strafundurile subconstientului Am gasit acolo ascunse culorile si le-am asternut pe panza. Imagini incredibile se nasteau, timpul statea in loc . A venit momentul sa inteleg: am tacut, DUMNEZEU a inceput sa vorbeasca prin mine. Asta imi doresc sa transmit mai departe. Sa ii ajut si pe altii sa-si gaseasca vocea interioara, vocea care le vorbeste despre adancimile fiintei, despre linistea care te face sa-ti curga lacrimile. Daca voi reusi sa fac asta, voi considera ca nu am trecut nevazuta prin aceasta lume. Iudita

miercuri, 22 iunie 2011

Urmatorul eveniment la Cluj

                                        Ia-ti creionul tau si umbla!
 
                         Workshop de desen cu emisfera dreapta 07-10  iulie  2011. Cluj

Emisfera noastra stanga functioneaza la o capacitate de 4000 de biti, iar cea dreapta la 11 milioane de biti. Scopul principal al atelierului este sa-ti exploatezi posibilitatile emisferei cerebrale drepte, posibilitati care sunt limitate de lumea noastra rationala si de educatia primita in scoala , sa-ti  descoperi si sa-ti traiesti creativitatea, intuitia, puterea creativa . Prin toate acestea vei reusi sa-ti imbunatatesti ,  diferite domenii ale vietii tale. In acelasi timp  desenul ne ajuta la reducerea stressului, la dizolvarea temerilor, la reasezarea stimei de sine si nu in ultimul rand in cresterea increderii in propriile forte.

In a patra zi de workshop o sa ajungi la performanta de a-ti  desena autoportretul, vei fi uimit de creativitatea care sta ascunsa in interiorul tau.

              Permite-ti patru zile de "spa mental'.
 
Impresii participanti:
 •  Am petrecut 4 zile minunate.... Nu-mi imaginam ca 8 ore pot trece asa de repede si intr-un mod atat de placut!
  In cateva cuvinte, as putea sa definesc cursul:relaxare, bucurie, descoperire, muzica frumoasa, arome placute, copilarie....
    Iudita ne-a invatat sa vedem, sa desenam, si nu in ultimul rand sa ne descoperim.
    Multumesc din suflet pentru tot si sper sa ne mai vedem.  Simona Onciu
 • Iar in privinta asteptarilor, eu am declarat ca astept o minune, astept sa se deschida o "poarta  spre o alta lume".Pot sa spun acum ca minunea s-a produs.Si nu este vorba de faptul ca am invatat sa desenez, ci de starile pe care le-am trait desenand, de ceea ce am descoperit in interiorul meu.Acesta nu este numai un seminar de desen, este un seminar de dezvoltare personala si de autodescoperire. (Sanda Sicoe)
 •  "nu iti imaginezi ce bine ma simt! ma simt puternica, ma simt in stare sa mut muntii din loc. ma simt frumoasa si ma iubesc enorm! mi s-au limpezit unele chestii in minte! feel so good!!"
  cuvintele nu pot exprima ceea ce simt acum! iti multumesc pentru aceasta experienta minunata!
            Felis.

Mai multe informatii:
 http://www.desencuemisferadreapta.ro/                                    http://cursdedesen.blogspot.com/
Instructor workshop: Iudita Pelea: http://iuditart.daportfolio.com/
Program workshop:
 Joi,        07.07.2011 orele 9.00-17,00
                                Vineri,     08.07.2011 orele 9,00-17,00
                                Sambata  09.07.2011  orele 09.00- 17.00
                                Duminica  10.07.2011  orele 09.00-17.00

Loc desfasurare workshop: BIBLIOTECA JUDETEANA OCTAVIAN GOGA, CLUJ
   Calea Dorobantilor nr 104
Cost workshop :400 ron

 Informatii tel 0744616651

2 comentarii:

 1. Mi-ar fi placut foarte mult dar am gasit anuntul doar azi... poate data viitoare!

  RăspundețiȘtergere
 2. Am sa pun luni datele la urmatoarele seminarii de Cluj.Va astept cu drag..

  RăspundețiȘtergere