Despre mine

Fotografia mea
Cluj, Cluj, Romania
In anul 2008 , am absolvit primul meu curs de desen cu emisfera dreapta. Apoi am mers mai departe si am cochetat cu penelul. Acesta a fost momentul in care am simtit ca am ajuns "ACASA". Linistea a inceput sa se astearna in inima mea, si CREATORUL si-a facut auzita vocea.Cu fiecare tusa ma apropiam tot mai mult de tacere.Fiecare trasatura de penel, facea sa-mi creasca aripi de inger, ce ma purtau catre strafundurile subconstientului Am gasit acolo ascunse culorile si le-am asternut pe panza. Imagini incredibile se nasteau, timpul statea in loc . A venit momentul sa inteleg: am tacut, DUMNEZEU a inceput sa vorbeasca prin mine. Asta imi doresc sa transmit mai departe. Sa ii ajut si pe altii sa-si gaseasca vocea interioara, vocea care le vorbeste despre adancimile fiintei, despre linistea care te face sa-ti curga lacrimile. Daca voi reusi sa fac asta, voi considera ca nu am trecut nevazuta prin aceasta lume. Iudita

luni, 15 august 2011

De la linii nevrotice la autoportret...la Cluj

 Asa a exclamat Alina,cand si-a vazut autoportretul desenat in  prima zi: "astea sunt linii nevrotice.." Chiar erau... Dar, ca de fiecare data, acel "ceva" s-a intamplat si ele se vindecau pe masura trecerii timpului,  cu fiecare minut, cu fiecare ora... transformandu-se in linii line, calme si au reusit in ultima zi sa exprime candoarea unei fete pline de bucurie si viata.. S-a nascut Alina cea vesela cu stelute in ochi..

Va multumesc din inima la toti care ati fost prezenti, va multumesc ca ati impartasit cu mine acest proces de transformare al liniutelor in chipurile voastre. Va multumesc ca imi dati voie sa particip la bucuria sufletelor voastre. Imi permit sa nu ma rabd si sa va spun ca  va iubesc pe toti: Diana, Tibi. Ionut (marele mancator de creioane, radiere si hartie) Alina si Mia. 

Va mai astept sa desenam impreuna...
Va imbratisez cu drag  Iudita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu