Cuvantul mandala inseamna cerc in sanskrita si se refera la simboluri, desenate, schitate sau pictate intr-o forma circulara, modele geometrice de rezonanta care creaza o punte de legatura intre lumile vazute si nevazute. . Mandala este o unealtăcare poate ajuta omul să se racordeze mai bine la o anumită energie, prin intermediul desenarii si contemplării ei. Există un anumit efect pe care formele le pot avea asupra sufletului şi minţii, de asemenea, există un efect pe care îl au şi culorile.
Prin desenarea mandalelor , trecem atentia dinspre exterior catre lumea noastra interioara.Tiparele noastre mentale se reflecta in formele specifice si structurile care iau nastere in interiorul cercului. Emotiile noastre sunt oglindite de culorile utilizate.
Mandalele pe care urmeaza sa le desenam se bazeaza pe matematica Sirului lui Fibonacci. Aceste mandalele, bazate pe sirul lui Fibonnaci, alcatuiesc, prin formele lor geometrice, limbajul luminii, functionand ca transmitatori de informatie. Reprezinta modele, de rezonanta care creaza o punte intre noi, planurile dimensionale mai inalte si matricea originara, fac apel la memoria noastra si restabilesc planul divin al iubirii si luminii.
Mandalele facute in cadrul atelierului se calculeaza in baza datei de nastere, se deseneaza si se transpun pe sticla cu vopsea speciala.(vezi foto din atasament)
Calcularea , desenarea si colorarea mandalelor uneste cele doua emisfere cerebrale, precum si cele trei nivele ale constintei. Prin crearea legaturii intre cele trei nivele de constiinta , reusim sa identificam anumite blocaje de gandire si emotionale. Aceste blocaje sunt aduse la nivel constient se vor transforma in iubire si se sublimeaza.
Folosirea mandalelor este relativ simpla. Prin simpla privire a structurilor cristaline colorate, in creier se creaza interconexiuni ale celor doua emisfere si omul isi percepe propriul sau centru. Creierul recunoaste vibratia culorilor si activeaza conexiunile de lumina care invaluie cromozomii. Astfel pot fi dizolvate blocaje ale corpului eteric, permitand din nou curgerea nestungherita a energiei vitale.
Mandala nu trebuie apreciata nici de persoana care o deseneaza, si nici de nimeni altcineva, deoarece nu exista nici bine nici rau, nici corect nici gresit. Mandala pictata este intotdeuna imagine a sufletului, privita, simtita si interpretata doar de cel care a creat-o. Si daca se intampla ca o mandala sa nu va placa sau daca simtiti ca starneste emotii pe care nu le intelegeti, puteti sa o spargeti, rugand divinitatea sa o transforme.
Ele sunt rugaciuni, si astfel trebuie sa fim atenti, intotdeuna, cand le folosim sa ne rugam pentru vindecare si sa multumim.
Locatie: Atelier Evrica, Cluj
Calea Dorobantilor nr 21, mansarda
Cand: 1 februarie, orele 16-21
Cost: 80 lei
Ce trebuie sa aduci: pensula nr 2 cu varf ascutitInscrierea se face la telefonul 0744616651 sau la adresa de mail iudita.pelea@gmail.com
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu