Despre mine

Fotografia mea
Cluj, Cluj, Romania
In anul 2008 , am absolvit primul meu curs de desen cu emisfera dreapta. Apoi am mers mai departe si am cochetat cu penelul. Acesta a fost momentul in care am simtit ca am ajuns "ACASA". Linistea a inceput sa se astearna in inima mea, si CREATORUL si-a facut auzita vocea.Cu fiecare tusa ma apropiam tot mai mult de tacere.Fiecare trasatura de penel, facea sa-mi creasca aripi de inger, ce ma purtau catre strafundurile subconstientului Am gasit acolo ascunse culorile si le-am asternut pe panza. Imagini incredibile se nasteau, timpul statea in loc . A venit momentul sa inteleg: am tacut, DUMNEZEU a inceput sa vorbeasca prin mine. Asta imi doresc sa transmit mai departe. Sa ii ajut si pe altii sa-si gaseasca vocea interioara, vocea care le vorbeste despre adancimile fiintei, despre linistea care te face sa-ti curga lacrimile. Daca voi reusi sa fac asta, voi considera ca nu am trecut nevazuta prin aceasta lume. Iudita

luni, 31 octombrie 2011

Ganduri dupa Cluj...

Ce mai faci?, este intrebarea inerenta,  auzita  de la cunostintele intalnite  pe strada, la piata, la Bila.... In vremurile astea "grele", toata lumea se asteapta ( bineinteles) sa incepi sa versi peste ei, un torent de nemultumiri, despre cat de rau iti merge, cat e de mincinos  e guvernul actual, cat e de scumpa viata, cat e de dobitoc vecinul , vine iarna.... e scumpa incalzirea, vine sfarsitul lumii, cat esti  tu de bolnav.... si altele, asemeni. Din pacate pentru cei care asteapta de la mine o tirada de plangeri..... nu le pot satisface nevoia de a-si linisti astfel angoasele.. auzind de la mine, ca nu sunt singurii la care le merge mizerabil.
                                      Eu ma simt BINE, chiar FOARTE BINE. 
  Si cand le zic asta, raman toti ca si bunica lui Bula , cand i-a luat Bula tubul de oxigen. Adica , fara aer, si se uita la mine cu o privire compatimitoare , parca , vrand  sa-mi transmita: Condoleantele mele, te-ai scrantit de tot. Ce bine de mine ca eu mai pot sa-mi fac griji, tu esti GATA, locul tau e la pavilionul 2, sectia inchisi... Ha ha ha ..bineinteles la spitalul de psihiatrie.. nu in piata sa cumperi "patrunjei" pentru ciorba.
 Pai cum sa-mi fie rau??? Traiesc asa cum am visat  .. Muncesc ce-mi place, cu pasiune si daruire totala.. Sunt inconjurata mereu de oameni minunati. Imi place enorm sa fiu printre ei.Asist de fiecare data la miracolul prin care oameni maturi, redevin copii..  Dupa ce isi coboara, de pe suflet ,masca ipocriziei sociale, ma lasa sa patrund alaturi de ei , in universul copilariei lor , sa descopar si eu,  inocenta , de mult uitata .. Inlatura pentru cateva clipe voalul iluziei, maya..... si arunca o privire in inima lor.Iar eu sunt acolo......martor.Cum sa-mi fie rau????
   Va multumesc din inima : Ramona, Marcel,Cristina, Andreea, Camelia, Edit,  Anca, Ghita, Tudor, Dana, Lucian Diana...... Sunteti minunati.... 

                            
    Sunteti frumosi si talentati...













Un comentariu:

  1. vreau sa-i multumesc Iuditei ptr minunata incursiune facuta in adincurile fiintei mele,unde am descoperit culoare si bogatie care nu stiam ca sunt acolo.senzatia pe care am simtit-o desenind nu se poate descrie,se poate doar trai. multi dintre noi,printre care faceam si eu parte,ne caem planuri de viata si uitam sa traim.aceasta am descoperit la acest curs,ca viata se traieste nu se planifica.trebuie sa ne bucuram de fiecare moment care ne este dat fara a incerca sa intelegem mereu 'ce','de ce'si 'cum'.sa lasm viata sa ne traiasca ,se pricepe mai bine ca noi,asta e sigur. am descoperit o pace si o bucurie pe care simt ca trebuie sa o impartasesc cu voi.de multe bori cautam iubirea,fericirea,bucuria si pacea in jurul nostru,fara sa realizam ca ele se afla doar la un gand distanta,si nu avem nevoie decit de o clipa de introspectie ptr a le gasi. de aceea va recomand din tot sufletul sa cautati adinc in voi,acolo veti gasi ceea ce cautati,iar cursul Iuditei este un prilej minunat de cautare.permiteti-va sa fiti bucurosi,sa fiti fericiti ,o meritati din plin. inca o data:multumiri Iuditei si tuturor de la clasa oct 2011,sunteti minunati. iubire,fericire,bucuriesi pace. NAMASTE!

    RăspundețiȘtergere